Bla bla bla

Vad kan jag göra? Vad kan jag göra gud? Du är den enda som kan hjälpa mig, om ens du... Fast jag vet inte om du finns. Eller om du finns för mig. Det borde du kanske inte göra, jag är en hemsk människa. och jag är inte religiös heller. Tror jag... Jag liksom bara tror och tror hela tiden. Men jag vet en hel del också. Jag vet att det här är helt värdelöst, att jag är det och att ingenting nånsin kan göra nånting bättre. Inte längre!!! det gäller ju att ta tag i saker i tid. Och att göra rätt val, i tid där också. Och det är för sent nu, jag förstår det. Jag vet det. Ingenting går, och allt är mitt fel. Det är mitt fel att livet ser ut som det gör. Men aldrig att jag trodde att jag skulle bli som jag blev.

På lite lustigt, men väldigt bra humör!

Det har varit en bra dag idag... inte super kanske...har inte fått mycket gjort (pga att jag inte orkat ta tag i något riktigt) men den har ändå varit..jaa bara så skön på nåt sätt :) Känner mig lite stressad och långtifrån nöjd med mig själv och mitt liv, men ändå... nöjd och glad liksom. paniken kommer rväl snart igen...menmen måste väl få njuta av stunden, nuet... var väl bara det jag skulle säga, så hejdå på ett tag... ha en så trevlig kväll alla därute =)

vad är detta.. ?

Jag vet inte vad som pågår här. I mitt liv. Jag vet inte vad det är med mig... Jag är på så otroligt dåligt humör, hela tiden! Jag är irriterad och frustrerad till max, och jag kan inte dölja det heller, visar mitt missnöje för min familj och.. åh, jag hatar det! Jag hatar att jag inte bara kan vara lite trevlig och normal, som andra. gud, varför? men aja, jag får allt försöka skärpa mig, bara, finns inte så mycket annat att göra. Men visst är det konstigt livet. Eller bara jag? Det är sommarlov och jag har inget jobb, inte mycket alls att göra egentligen, men jag är ändå så otroligt stressad (varenda sekund!), jag vill få saker gjort, jag vill göra dem rätt, jag vill hinna med så mycket som möjligt. Allvarligt, jag får en hjärtattack snart... Eller nej, förhoppnigsvis inte. Positivt tänkande är det som gäller! =) Jag avslutar detta nu, vi hörs när vi hörs... Vilket jag hoppas blir snart ;)

Fullt upp...? Och sådär

Hejhej bloggen Nu är jag tillbaka.. efter ett långt blogguppehåll, som vanligt typ... men det blir ju så lätt så, speciellt på sommaren (för mig iallafall...)inte för att jag ha gjort nåt speciellt heller. Men det är liksom ändå full rulle hela tiden, känns det som, saker att fixa osv osv... Mår tyvärr inte så bra just nu heller. Känner mig rätt värdelös och allt känns typ helt åt helvete... Men det blir väl bra snart tror jag :) Är hos en kompis just nu, åkte hit för att få komma bort en stund. Skönt att få prata med någon annan lite, någon som man gillar och inte har träffas på ett tag.

Hej igen :p..

Mitt liv känns ganska overkligt just nu. Som en dröm. Inte som någon bra dröm dock... Men visst, det finns jättemycket jag gillar med mitt liv också men det hjälper liksom inte... när allt går åt helvete...varenda sak jag gör, varför ens försöka? Vad trodde jag egentligen? Att jag bara skulle klara att lösa allt hur snabbt och enkelt som helst helt plötsligt? Tyvärr, så bra var jag inte. Är jag inte och kan jag aldrig bli. Och det borde jag har vetat från första början. Undrar dock hur dålig jag egentligen är och kan bli...om det finns någon som helst gräns för vad jag kan ställa till med?! Inte vet jag alltså, för jag vet INGENTING. Ingenting. Menmen, de blir inte direkt bättre av att jag fortsätter upprepa det tusen miljoner gånger om... Jag måste hitta en lösning! Och det ska jag. Annars är jag nog körd...

RSS 2.0