lördag, igen

Jag är verkligen upp och ner just nu. Vet ingenting, känner mig bara vrickad och helt dum i huvudet. Allt är fel...Bara fel fel och inget går att rätta till. Ibland undrar jag om livet inte ha gått förlorat ädnå...men jag vill inte tro det, jag får inte...inte än, INTE JUST NU. Nej nej nej, det är förbjudet. jag undrar hur jag kommer bli, vad som kommer hända med mig. Om det finns hopp? Det går inte att veta och jag vet inte om jag borde hoppas. jag vill inte, jag vill bara veta. Ha lite koll, någon gång i livet. Nej dags att gå ut en stund tror jag bestämt. Ha det bra =)

Ny morgon

Man kan ju undra vad jag sitter här såhär dags. Inte vet jag...hehe, men är i princip klar för att åka hemifrån så tänkte att jag lika gärna kunde sätta mig ena stund. En väldigt liten stund iofs. Bla bla...:) Denna dag bjuder nog inte på några överraskningar, på gott och ont. Ska bli skönt ett ta det lugnt.. vilket jag iofs alltid gör, nästan. Men jaja, vi får se hur det blir. På morgonen är det iallafall svenska, det brukar nästan alltid var roligt, faktiskt. Hoppas på nån skojig skrivuppgift idag då, haha :-) Njae, så roligt var kanske inte det där. ÄR nog inte riktigt vaken ändå. Ha en trevlig dag nu! ;)

HEJ

Jag vill inte det här. Jag vill inte vara med i mitt liv längre. Det är precis som att det inte är nån mening med det, allt går åt skogen. Jag är så less på mig själv. Hmm var väl inte riktigt det jag skulle säga nu egentlgien. Men kommer inte på vad det var...Jag vet inte vad jag ska göra åt nånting. Och det är faktiskt verkligen bara typiskt, nu igen alltså. Blir väl bara att fortsätta på samma sätt som vanligt. Men får väl se vad som händer, eller inte händer (:

det kommer nog inte funka

Allt har gått åt helvete nu, eller hur? Kan jag inte bara en gång för alla iallafall lära mig att tänka? Eller okej, jag kan tänka, men tydligen inte tillräckligt bra. Ingenting känns bra just nu. Verkligen inte, ärligt talat. Men det kanske är så det ska vara? Jag kanske får vad jag förtjänar nu. Jag har iallafall hemsk ångest, över skolan och framtiden. Riktigt hemskt hopplöst verkar det vara, eller nej, är det. Allavarligt. jag måste få lite ny energi, tror jag. Jaja, blabla, dags att avsluta för denna gång tror jag. Men vi hörs snart :)

Denna dag: måndagen 10/8-09

Vad ska jag skriva idag? Har varit ute och sprungit en sväng. Skönt och inte speciellt jobbigt. Var otroligt fint väder i morse :p men nu verkar det avta lite, är ganska mulet ute just nu. Men varmt tror jag nog att det är ändå. Ska nog passa på att vara ute mer idag också, kanske cykla lite ikväll eller nåt :) Jag är på lite halvkonstigt humör idag, inte direkt dåligt men ja...lite sur ändå. Typiskt.. menmen ajg får väl bara försöka skärpa mig lite och njuta av sommaren nu! För än är den ju inte slut och ledig är jag också, så har faktiskt verkligen ingenting att klaga på ;P Så kom igen bara! :) Åh jag vill bara inte att sommaren ska ta slut än! Eller lovet, eller att verklighetens alla hårda krav ska sättas i verk igen, eller vad man ska säga... Då kommer det nog bara att gå utför igen...?

Dumt??

Jag kan ha gjort ett stort misstag idag. Dumt värre alltså, ifall det är så. Men jag tror/hoppas förstås att jag inte gjort något dumt... Snälla gud, gör mig till en bättre människa! Please..

Hemsk

Jag tror att jag är världens absolut sämsta person, någonsin. Herregud, jag ångrar allt!!

RSS 2.0