rubrik?

Goddag Är inte på nåt vidare humör idag...som vanligt får man väl nästan säga. Men jag ska ju såklart försöka håll humöret uppe, och fira att det ändå är sista dan på året. Nästa år (imorgon alltså herregud..)så ska jag verkligen försöka skärpa mig. Jag måste ekokmma igen nu, gud gud gud, har sagt det hur länge som helst nu, vad i helvete är det med mig... man får faktiskt offra sig lite för att komma nånstans i livet. Det är iofs ändå inet aktuellt för mig, men för att iallafall kunna resa sig up igen, ta mig en liten bit på vägen. Nej,jag gillar inte nyår, Jag gillar inte fest eller högtider överhuvudtaget, och inte vardagen heller för den delen.. inte min egen åtminstone....så vad gillar jag? Livet? Det mesta, ingenting??? Just nu finns det inte mycket jag gillar ( det är ju liksom bara problem med allt...!) Jag känner mig maktlös och helt omöjlig. Jag har inte lyckats med en enda (bra) sak det här året. Jag ställer till det och förstör allt, för alla

Till min katt

Jag älskar dig. Så otroligt mycket.

Helt utan menig... helt utan...nånting

Jag är sååå meningslös. Hela mitt liv för den delen...

hello my little blog

Allt är fel, det här har varit mitt livs värsta dag i princip...har ganska många såna dagar iofs... ;) Men allvarligt det här går inte längre. Måsta komma på lite nya idéer... Hoppas det går bra.

jul åh nej..

Imorgon är det då jul. Och jag orkar bara inte. Mest att umgås, vara med släkten. Jag klarar det knappt. Har typ aldrig gjort det. Funderar nästan på att försöka skippa det på nåt sätt. Jag vill inte prata, jag vill inte skratta, jag vill inte äta, se på tv, jag vill inte fira... jag har absolut ingenting att fira. Jag är så otroligt trött på allt. Jag vill bara lägga ner allt, lägga mig ner och... jag vet inte. Tänka igenom mitt liv en sista gång...? Jag vet inte...Det fungerar liksom bara inte

helvete helvete

Jag är så javla dum i huvudet Orkar inte mer nu!! Vad ska jag göra

Knäpp lista

Bloggen! :) TÄnkte göra en liten "lista" eller vad heter det?:)Har konstigt nog glömt bort.. På en skala 1-10, hur: Snäll är du? Oftast kanske 6,5-7. Men ibland 1 och ibland 10 också... Glad: Oftast runt 6-7 skulle jag tro...men även ofta 1-2 också.. hehe Rolig: 6-7? Jag tycker att jag ofta är ganska rolig faktiskt...men ofta riktigt riktigt riktigt tråkig också..men allt är relativt ooh alla har ju sin egna uppfattning om avd som är roligt eller inte också ;) Trevlig: jag är för det mesta artig men inte så pratsam och ibland orkar jag knappt ens lyssna på folk :/ Men jag gör (nästan) alltid mitt bästa. Så ja...en sexa? Spontan: detta "modeord", suck... faktiskt, det verkar typ vara en norm ellelr nåt att man ska vara spontan i dagens samhälle. Jag är iaf inte spec spontan, men visst ibland så... en fyra? Lat: hehe, rätt så just nu, orkar inte mkt alls ...måste va vädret. Men ja, det är olika beroende på humör och lite annat, kanske...5 tror jag Konstig: Jag tror att jag är ganska konstig faktiskt. Men även det är ju svårt att bedöma och jag tror at vi alla är lite konstiga egentligen. Jag säger väl en sjua. Jahapp då har man gjort världens konstigaste lista också. Roligt ju =) Ganska iaf ;)

craazy!!:S

Not one single thing in my life is going right at the moment

undrar över dagen ;S

Godmorgon :) Hoppas alla mår bra! Jag mår väl sådär.. huvudvärk och lite sånt... Hmm...ja undrar hur det kmr gå idag då? :P Ha det så bra idag!

förbannat oxå

Allt bara snurrar. Tankar, måsten, ord...allt jag borde göra. Allt jag måste få gjort, plus då allt jag redan skulle ha gjort för länge länge sen. Jag är bara helt körd...jag är uppgiven. Och den här dan är helt bortkastad, önskar den aldrig hade existerat...blä för allting.. ursäkta språket ;/ Jag klarar inte mer. Eller det är väl kanske det jag gör ändå?? Men jag vill liksom inte...orkar inte. vad sjutton ska jag göra med alltstammans...? nej gonatt allihoppa :)

vill bara bort

ska bli så himla skönt att komma härifrån ett tag alltså. Jag längtar.

???

Jag har kommit på att jag - egentligen (eller faktiskt) - trivs bäst när jag är som mest olycklig. Knäppt eller? :)

Inget inget inget inget

När allt kommer omkring så är jag ingen alls. Ingen alls! Helvete...

RSS 2.0