lite smått händelselöst

Lördag. Jag gör väl inte så mycket.. har pluggat en del hitills iaf, teori i idrott som jag har till onsdag. Läst lite också, fast boken är väl sådär än så länge tycker jag... hoppas jag kommer in i den snart ;P Och så har jag kollat lite bloggar. Det är vad jag gjort idag hitills. Ska nog börja städa lite snart också, hörde nåt om att  vi kanske får besök om ett tag. Känns ganska skönt att det är helg ändå, även fast veckan gick för fort och jag inte hann med vad jag skulle. Så nästa vecka blir nog hektiskt. Eller ska eller borde bli, men jag känner ju mig själv... Mina planer brukar oftast inte bli som de är planerade om man kan säga så... men men, man ska väl altid försöka iaf! Försöka är bra. För det allra mesta åtminstone... nåja en fortsatt trevlig lördag önskar jag alla er därute =)

hej

Hello there! Kände för lite engelska. Om tjugo minuter ska jag på möte till syon och prata om lite grejer. Får se hur det går, får väl hoppas det  leder till nåt bra iaf ;p Sen ska jag på lektion och sen är det rast. Efter skolan ska jag övningsköra, ska bli intressant hur det går. Jag vill lyckas!! Med allt egentligen antar jag (vem vill inte det liksom), men speciellt med det. Och vill man går det väl? Vet inte om just jag tror på det, kanske inte för mig själv iaf, men kan ju alltid försöka. Försöka är inte farligt, faktiskt. jag gillar att försäka, jag gillar utmaningar. Och ja,jag gillar faktiskt att klara av saker också. Jag har ambitioner!

inget å göra

Hej! Skriver igen nu ( snart igen för att vara jag :p) sitter i skolan och har inget för mmig just nu. Dan har väl vart sisådär såhär långt. Snart ska jag ha etik, hoppas det blir kul. Hitills har det väl varit lagom kul.. hade kanske lite för stora förväntningar på kursen menmen, så är det. vad har alla andra för sig?  Ikväll ska jag försöka ordna lite saker, städa det mesta och sen ta det lugnt. Och så är det ju andra avenyn också. Ganska spännande faktiskt, eller ja, lite dramatiskt iallafall.
Hejhej!

en ganska dålig dag ändå

Stannade hemma idag. Jag orkade verkligen inte gå, och kände mig faktiskt liite dålig iaf....nu mår jag väl bra igen (tyvärr?), så måste nog gå imorgon.. men än vet jag inte riktigt, svårt att bestämma det där.  Jag både vill och inte vill gå i skolan, prestera, få bra betyg och ja, allt det där. Varför måste det vara så? Ibland vill jag bara ge upp hela grejen, vadå det leder ju ändå ingenstans!? Jag klarar ingenting...eller? Herregud...just nu känns det iallafall verkligen ganska meningslöst och sjukt. Känner mig verkligen...eländig. Så det är nog så.
Och inte har jag fått nåt gjort hemma heller. Ingen städning, inget plugg.. hann inte ens se en film jag hade tänkt se idag...haha stackars mig va? ;/ Tiden rinner verkligen ifrån mig bara...
Så neej, sammanfattnigsvis så funukar inte riktigt det här längre, jag känner det, och jag måste se till att få ändring på
allting.
Ska försöka skriva i dig snart igen bloggen, du är en bra kompis

RSS 2.0