Otroligt

Det händer inte. Det händer ingenting. Jag kan och orkar inte detta så länge till. Alltså måste jag verkligen komma på vad jag ska ta mig till snart. Jag vill bli fri. Jag måste, eller jag behböver det. Vad händer annars? Att jag går under? Gud gud gud, snälla skona mig. jag vill ifrån livet just nu bara... Jag vill faktiskt gå under, tror jag. Jag är så himla dum i huvudet.

Allt går väl sådär om man säger så.

Ojoj, nu är jag helt slut. Har varit så så trött hela dagen.Ingenting har jag väl fått gjort idag heller egentligen,...inget som jag har lyckats med åtminstone.. men det är ju som vanligt det :P Nej usch, ska inte börja tycka synd om mig själv ikväll igen. Och absolut inte bli bitter. Ibland tror jag ju nästan att bitterheten ska bli mitt öde asså...Men jag har faktiskt börjat tänka att jag borde försöka ta mitt öde i egna händer nu. Det är liksom dags... Trevlig kväll!

mitt liv är omöjligt

Jag vill bara sova, sova, i en evighet. Allt är åt helvete med mig... Eller allt, det går inte ihop, för jag är ingenting. Eller jag är nån, men jag kan inget, gör inget (bra, ordentligt, vettigt...), jag pratar inte... jag vet inte!!! alltså jag har bara noll hopp för framtiden, och för nuet med egentligen.. men sen är ajg ändå glad helt plötttttsligt, känner mig bara så tacksam för allt, eller ja..vadå? Jag vet inte vad jag säger, jag känner mig helt...drogad...? Eller jag vet inte... Ta mig till helvetet!

Jag vet inget

Jag är så förbannat klantig. Kan ingenting och livet har gått åt helvete. Bara på grund av mina dumheter, på grund av att jag är helt makalöst dum! Det finns verkligen inget bra med mig. Men spelar roll då? Jag vet inte, på sätt och vis gör det väl det och samtidigt inte...Det blir som det blir. Vad gör det om jag aldrig lyckas med något, aldrig får något gjort, aldrig blir klar med något? Jag menar världen går inte under om det skulle vara så. Vilket det nog...förmodligen verkligen är...Inte ens ja går under. Jag tror inte ens att jag är speciellt ledsen över nånting längre, inget spelar någon roll just nu. Och vadå, jag kan leva med att jag är usel. Eller ja, jag har ju kunnat det hitills iallafall.. Men jag vet inte längre, vad ska man göra när man inte ens kan tänka? Egentligen?

RSS 2.0