hitills

Idag har jag mest tittat på tv, hitills. Ally mcbeal och glamour hehe, inga hörjdarserier egentligen, men ganska bra enligt mig, och framförallt ganska "lättsmälta" så att säga. Hade lite  inspelade avsnitt iaf som jag passade på att se idag. det är ju ändå lov. Gud vad skönt det är. Fasar faktiskt redan för skolstarten igen, snälla ge mig bara några ynka dagar till! :P
Men nu till nåt annat. Jag var på en föreläsning o samtalsterapi igår, med mamma, och det var faktiskt riktigt intressant. Mamma tyckte jag kunde följa med eftersom jag läser psykologi och jag hade ändå ingen lust att göra nåt annat direkt, varför vet jag inte... iallafall så pratade hon, föreläsaren om allt möjligt, psykoser, drömmar, livet...ja det var rätt fascinerande. Synd att jag är så dålig på att förklara bara, eller få fram exakt vad jag vill, då hade jag lättare kunnat förklara så det blev mer intressant. Kanske lite senare istället :)
Annars händer inget speciellt, jag ska snart börja diska och dammsuga, s en kanske plugga en stund innan mamma kommer hem. Jag får se,  har inga planer, men tycker bara att de är skönt. Förlåt för ett tråkigt inlägg.

16-2-09 Ledig dag

Okej, första "riktiga" dagen på lovet. Än har de inte hänt mycket, men ikväll ska jag iväg på föreläsniong om samtalsterapi med mamma. Kanske blir trevligt... vi ska väl köra lite också, så det måste jag förbereda mig inför. Idag ska jag vara uppmärksam! Herregud det måste jag verkligen...
Jag har fortfarande ont i huvet. Ganska mkt, börjar undra när de ska gå över egentligen. Och jag är trött och svag, nästan yr...vad är det här? Nåja får väl sova mkt och se vad som händer... tur att det är lov. Även fast ju jag inte direkt hade tänkt att ge mig själv så mkt lov..  förtjänar verkligen inte det alltså. Jag ska fundera och försöka komma på nåt bra, försöka komma på hur jag ska lösa det här.
Jag är på rätt dåligt humör idag. Blir irriterad på allt. Precis allt som inte går precis som jag vill eller har planerat. På mkt iaf. Jag vet inte, allt känns ju ganska meningslöst. Jag orkar inte med mig själv riktigt. Eller egentligen inte alls. Men jag ska försöka kämpa ett tag nu. Tänka rätt och ta rätt beslut. Jag tror jag kan klara det. (Kan jag?) Herregud vad rörigt...nån som förstår ett enda skvatt av vad jag säger?

Jag är ...

Jag är lite smått deprimerad. Ja... det funkar inte riktigt för mig. Jag vet inte, men kan ha nåt att göra med att jag går här hemma o trampar utan att få nåt vettigt gjort. Det är kallt, jag har mensvärk och tja, inte direkt sugen på att göra nånting. Ärligt. Vet inte vad det är med mig.
Jag liksom bara gör fel saker hela tiden. Jag prioriterar fel och gör massa onödiga saker (som tex. kolla in massa trista bloggar när jag istället borde fixa lite med min egen). För alltså, vem vill läsa den här? För det första, och sista med iofs, står det inte ens nåt i den. Eller ja nåt litet meningslöst inlägg finns kanske.
Men, ska inte kåpta alltför negativ. Har ju faktiskt lov. Kanske det som är deprimerande egentligen.. att jag inte tar vara på tiden. Inte för att jag har nåt jättespännande att ta mig för ändå...är väl framförallt plugg, läsning och tv/film tittande som står på mitt "schema". :P Börjar faktiskt bli lite trött på tv nu. Och på glamour :P Lite tjatig serie ändå...eller mkt tjatig egentligen, ofta af, spännande ibland ändå.
Äh, skriver mer snart istället!!

helt slut!

Alltså nu är jag verkligen slutkörd. Varför vet jag inte..antar att det är sömnen. Känner mig yr och svag, och med en ihållande huvudvärk... hela gårdgen och idag med förstås. Rätt jobbigt, hoppas det går över snart nu. Måste ju få lite gjort idag! Eller typ måste.. Menmen, det är bara att kämpa på, har inte tid att vila just nu. Ska bli trevligt med lov nu iaf, jag tror faktskt det behövs för min del... ja definivt. Ursäkta detta trams, ska skriva något roligare så snart jag hinner och har något att berätta...

RSS 2.0