ja

vart gick allt fel? Nånstans det är allt jag vet..

ja

vart gick allt fel? Nånstans det är allt jag vet..

ja

vart gick allt fel? Nånstans det är allt jag vet..

vet inte!! eller jo...

nä jag vill inte mer...jag vill inte detta. Vad vill jag? who am i? Ordnar sig allt? rättare sagt något?

Utkast: Feb. 11, 2010

Troja, film, le stå på mig tuggummi snart mejlkompis sskriv novell This is it inlägg

heeej (:

Vad är det för mening med att ja ens gör nånting?Jag ger upp hoppet

oh why...

Varför kan jag aldrig säga de rätta sakerna...?

detta gör mig arg! (och ledsen)

Varför kör folk som galningar i stan, på parkeringar?? Varför stannar folk inte ens alltid vid övergångsställen?! Varför????? Varför har alla så bråttom och/eller är så repekttlösa och egoistiska? Oacceptabelt tycker jag.

morgonstress..;)

Blev en rätt stressig morgon smo vanligt...lite jobbigt. Men man ska inte klaga över sånt tycker jag, det är faktiskt upp till en själv att lixom få det att fungera... ja men det är som det är iaf, och stress hör lite till livet också.. tyvärr ? Nåja nog med babbel...Nu msåte jag stressa lite till hehe, börjar min lektion nu. Jag ska verkligen försöka göra vareneda dag till den bästa i mitt liv fr o m nu. Det behövs...Men det kan (nej ska!!) bli bättre.

Jag är patetisk

Jaa..vads mer kan man säga? Jag tror jag blir galen... Jag orkar bar inte mer! Jag måste ha förändring, måste ha nåt nytt i mitt liv. Jag måste bestämma mig! Jag vill hitta nåt som jag verkligen gillar här i livet. Brinner för och framförallt är riktigt bra på. Jag vill ha en passion. Och jag vill bli framgångsrik. Men jag är för splittrad, jag kan aldrig riktigt bestämma mig och jag vill för mycket. Men man kan inte få allt i livet, så är det bara! Jag vet ju det oxå, men vill liksom inte låtsas om det, eller nåt (?)Men det är dags nu, jag måste ta livet på allvar. Jag måste ta tag i livet nu. Och just precis här (= Vi hörs

Hej

Vad är det egentligen skriver här i bloggen? Bara trams...borde kalla den tramsbloggen, eller nåt. Hoppas det här blir en bra blogg för er och för mig =)

februari

Gårdagen var ganska usel och dagen...ja kanske blir lite bättre..? Ingen aning...:)

RSS 2.0